Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Dokumentar
Roman (2)
Biografi (1)
Fotobog (1)
Antologi (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Historie
Vælg temaer
close
Puk Damsgaard har oplevet krigen i Syrien på nærmeste hold og beretter illusionsløst og informativt om sine oplevelser og menneskeskæbner.
Den opdaterede nyudgave af Mette Holms dagbog fra Beijing er uundværlig læsning for enhver, der ønsker at blive klogere på Riget i Midten.
Ny bog fortæller den fascinerende, men også velkendte historie om fodbold-VM. Detaljerne er mange, mens væsentlige dele er helt udeladt.
Stormagtsdrømme: Brasilien prioriterede prestigefyldte tåbeligheder over fornøden oprydning og reformer. Korrespondenten Jonas Fruensgaard tager læseren med bagom glansbilledet af sambalandet.
En velplukket buket af gamle kontaktannoncer, bekendtgørelser og reklamer er både underholdende og lejlighedsvist rørende.
Dokumentarisme: Det ellers læseværdige kig ind i Peter Øvig Knudsens værksted bliver lejlighedsvist navlepillende og selektivt.
Anmeldelse: Åsne Seierstads grundige og romanlignende beretning om Breivik og hans ofre udstiller mest af alt misforholdet mellem en narcissists megalomane fantasier og den ufattelige tragedie, som blev deres konsekvens.
Vore dages Japan er en fascinerende blanding af gammelt og nyt. Det giver Tor Tolstrups historie- og rejsebog fremragende eksempler på.
Rejseskildringer: Tyskeren Karl Schlögel har skrevet en vidunderlig bog om sin færden på floder, landeveje og busholdepladser i det ukendte Europa.
Glimrende bog om den amerikanske valgkamp i 2012 giver håb for journalistikkens fremtid. Og følger Obama ned på jorden.
Viser 1-10 af 61 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...