Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Håndbog
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Vælg temaer
close
Livsstil: ”Sex. Tre bogstaver. Tusind spørgsmål.” Denne underoverskrift rummer meget fint indholdet i en virkelig vellykket bog om sex henvendt til unge.
Teknologi: ”Med livet i lommen” er en velskrevet og praktisk håndbog, der effektivt afdramatiserer bekymrede forældre og fagfolks angst for den fagre nye it-verden og de unges brug heraf.
Æstetisk indbydende guidebog tager udgangspunkt i 11 fagpersoner.
Man kan kigge i vejviseren efter de gode råd i Karen Senecas gps til kvinder, mænd og kærlighed.
Konflikter opstår, fordi vi ikke lytter empatisk til hinanden og ikke bestræber os på at finde den løsning, som ville gøre begge parter endnu gladere. Gid det var så enkelt.
”Hvad hjertet er fuldt af” er et væsentligt bidrag til den kirkelige debat. Den giver en vigtig rehabilitering af et kontroversielt, men kristent set uomgængeligt missionsbegreb.
Alt for mange virksomheder kaster sig ud i at være synlige på de nye sociale webmedier uden at tænke initiativerne ind i forhold til produkt, marked og kunder, mener en forfatter til en ny bog.
Når virksomheder skal forandres – og det skal de ganske ofte – er det muligt at planlægge forandringerne, så både arbejdspladsen og den enkelte medarbejder udvikles og trives, argumenterer forfatterne bag en ny bog.
Frugtbare partnerskaber mellem offentlige institutioner og private virksomheder kan skabe innovative forandringer og nye produkter, som kan eksporteres. Sådan lyder påstanden i en ny spændende bog.
Ikke alle forholder sig lige kritisk til K.E. Løgstrups etiske betragtninger fra 1950'erne.
Viser 1-10 af 36 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...