Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Fotobog
Digte (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Historie (6)
Venskab (1)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Naturhistorie: Indbydende bog om 80 års klima- ændringer i Grønland er ikke blot en spændende historisk beretning, den er også højaktuel.
Poesi/fotokunst: Christina Hagen iscenesætter sig selv som naivt forelsket lillepige i grotesk fortælling om et forhold.
Fotografen Jan Grarup fortæller et vigtigt stykke dansk krigshistorie gennem soldaternes tatoveringer.
Stig Olesen og Carsten Ingemann har besøgt 12 vidt forskellige halvøer på alle mulige årstider. Det er der kommet en ualmindelig smuk og helstøbt bog ud af.
Vi kender alle undskyldningerne for at flytte til forstaden: Mere plads til ungerne, grønt, naboskab og frisk luft. Men prisen er også længere transporttid og generel kedsomhed. En fotobog om forstæderne spørger, om de ikke har haft deres epoke.
I Hans Edvard Nørregård- Nielsens to bind om Limfjorden og omgivende lande får læseren det hele med og også lidt mere.
Krass Clement tager læseren på en rejse i Paris i 1960'erne og 1970'erne og finder igen motiver til eftertanke.
Billederne er smukke, men portrættet af afrikansk fodbold for rosenrødt.
Fotobog: Resultatet af en 1000 dage lang rejse i Arktis er naturfotografi på højt niveau og dokumenterer usentimentalt, hvorfor denne skrøbelige del af Jorden kræver særlig beskyttelse.
Gamle skolefotos rummer uendeligt mange historier om mode, pædagogik og ungdomskultur. En ny bog bringer 100 års klassefotografier og masser af andre skolehistorier.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...