Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Fotobog
Essays (1)
Håndbog (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Natur & miljø
Samfund (6)
Historie (3)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Filosofi (0)
Humor & satire (0)
Klassikere (0)
Naturhistorie: Indbydende bog om 80 års klima- ændringer i Grønland er ikke blot en spændende historisk beretning, den er også højaktuel.
Indbydende: Naturjournalisten Søren Skovs skildring af 40 områder i Jylland er fremragende formidling og en hyldest til hovedlandets mangfoldige landskab.
Stig Olesen og Carsten Ingemann har besøgt 12 vidt forskellige halvøer på alle mulige årstider. Det er der kommet en ualmindelig smuk og helstøbt bog ud af.
Kirsten Kleins dunkle fotografier sitrer af liv. Nu også i en stor bog.
Fotobog: Resultatet af en 1000 dage lang rejse i Arktis er naturfotografi på højt niveau og dokumenterer usentimentalt, hvorfor denne skrøbelige del af Jorden kræver særlig beskyttelse.
Den britiske fotograf Steve Bloom har med lige dele kærlighed, indlevelsesevne og humor gennemrejst det afrikanske kontinent.
Foruden alt det andet, som optog ham, studerede Goethe også geologi. Således skriver han i 1820 bl. a.: »Man vænner os fra ungdommen af til at anskue videnskaberne som objekter, som vi kan tilegne os, benytte og beherske. Uden denne tro ville ingen lære noget. Og dog behandler enhver videnskaben ud ...
Der er uendelig skønhed ude i himmelrummet, fremgår det af ny guide- og fotobog fra en rundrejse blandt de nærmeste hundrede milliarder stjerner.
Bispebjerg Bakke og Tietgenkollegiet, to nye arkitekturperler, to nye bøger.
Om et halvt år er vi igen i havet. I mellemtiden kan man bade i en ny fotobog om danskernes glade strandliv.
Vi anbefaler
Loading...