Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman
Digte (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Filosofi
Vælg temaer
close
Boganmeldelse: Den eneste roman, digteren Otto Gelsted skrev, består af en række rapporter fra det dansk- jødiske emigrantmiljø i Sverige under Anden Verdenskrig suppleret af fine naturskildringer og filosofiske strøtanker.
Jeffrey Eugenides er efter ni år aktuel med ny roman.
Johannes Fibiger har med ”Alt” skrevet et erklæret modsvar til Janne Tellers nyklassiker ”Intet” fra 2000 – »i dyb respekt«, som han skriver i indledningen.
Otte år efter bestselleren ”Undtagelsen” er Christian Jungersen tilbage med en ny roman. ”Du forsvinder” kommer aldrig op på det filosofiske niveau, som romanen ellers lægger op til.
”Dværgens bog” er en fortælling om kærlighedens forløsning i kunst og filosofi. Dermed afsluttes et firbinds værk om 1700-tallet.
”Logicomix” er en underholdende indføring i en videnskabmands problemer og selvmodsigelser.
Per Šmidl har med “Skurvogn 537 Christiania” skrevet en ustruktureret, men underholdende roman om den fristad, som han mener ikke længere eksisterer.
Den russiske journalist og forfatter Dmitry Glukhovskys -dystopi ”Metro 2033” er en kulsort og interessant, men også klodset samtidsspejling.
Skinverden: Jonathan Lethems nye roman foregår på Manhattan og så alligevel ikke, for den er i virkeligheden en prosaistisk udforskning af begrebet hyperrealitet. Fascinerende, men sine steder ærlig talt også lidt trættende.
Niels Frederik Westberg spiller i sin nyeste roman ”Engleprocessen” to former for kynisme ud imod hinanden.
Viser 1-10 af 24 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...