Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Samtalebog
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
Digte (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Familie & slægt
Samfund (8)
Historie (4)
Politik (1)
Drama (0)
Fantasy (0)
Den tidligere chefredaktør Camilla Lindemann og datteren Caroline har truffet forskellige livsvalg. Det er der kommet en samtalebog ud af.
Hvordan er det at miste sin ægtefælle og stå alene tilbage med ansvaret for mindreårige børn? En ny bog giver en række svar.
I 1951 blev 22 grønlandske børn sendt til Danmark som led i et socialt eksperiment. Tine Bryld har undersøgt, hvordan det gik dem sidenhen. Bogen ligger bl.a. til grund for filmen ”Eksperimentet”.
Efter deres giftermål i 1960'erne blev afstanden mellem dronning Margrethe og hendes søstre større. På deres halvgamle dage har de fundet fortroligheden igen.
Interviewbog: Efter det oplyste har kronprinsen, der bliver 40 år i dag, været befriende ærlig i samtalerne med de to forfatterinder. Hvis det er sandt, kunne de have spurgt om mange ting, men det gør de ikke. Så ugebladsabonnenter kan gå til bogen uden risiko for hjerteslag.
Interviewbog tager pulsen på kvindesagsforkæmpernes forhold til deres sønner.
Hvordan var min mor og min far? Seks døtre og fem sønner fortæller.
Politidirektør Hanne Bech Hansen og chefredaktør Camilla Lindemann tilhører kategorien kvinder-med-magt. I en ny samtalebog fortæller de om livsvalg og om vejen til hjørnekontoret.
Bettina Wøhlk har skrevet en samtalebog, der lyder den svært kække og temmelig ”Sex and the City”-agtige titel ”Fyrre Fan-Fucking-Tastic!” og handler om den lidet interessante problematik at fylde 40 år.
De har folkeligheden og fortiden til fælles. Statsministeren og skuespilleren, model 1920'erne. Efterkrigsbørn på den gammeldags facon. Deres historie handler om et århundrede, næsten da.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...