Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Familie & slægt
Politik
Vælg temaer
close
Journalisten og forfatteren Gretelise Holms anden erindringsbog er endnu bedre end den første.
Antologi: 90 pct. af alle danske forældre sender deres et-årige i vuggestue eller dagpleje. Det er en ringe løsning for barnet, mener syv kvinder, der har valgt hjemmepasning.
Asta Olivia Nordenhofs første digtsamling er den mest triste, fløjtende ligeglade, oprørske, engagerede, humoristiske og nogle gange vildt elegante tv-serie, jeg aldrig har set.
Forfatteren Charlotte Strandgaard har skrevet en erindringsbog om de første 35 år af sit liv.
En formidabel graphic novel tegner et barsk og levende billede af en drengs opvækst i et totalitært Kina.
Novellerne viser, at integration er et minefelt af sprængfarlige forventninger og idealer både inden for familien og uden for i samfundet.
Hovedpersonen i ”Som dag følger nat” kan sagtens se uretfærdigheden i et samfund, der har stuvet muslimerne af vejen i elendige lejre. Men han nægter at kæmpe på den ene eller den anden side.
Anders Agner Pedersen har begået en fotobog om Kennedy-brødrene. Den indeholder ingen nytolkninger, hvilket kan undre, når man i forordet ser, hvilke kompetente kilder som forfatteren har konsulteret i USA.
En smuk beretning om tre generationer af palæstinensere, som mistede deres jord til Israel.
En stor bog om mishandlingerne under kommunismens indtog i det russiske imperium skrevet af en smålig historiker. •Bogens styrke er udnyttelsen af en lang række familiearkiver, private breve og dagbøger.
Viser 1-10 af 34 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...