Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Familie & slægt
Historie
Vælg temaer
close
Peter Dürrfeld skriver behersket og sobert om alle dem, som han har mistet undervejs, men kunne sagtens have åbnet sit hjerte lidt mere.
Den amerikanske ekspansionsmytologi tages under kritisk behandling i en ny episk roman, der inviterer til reviderede meninger om livet i det vilde vesten.
En overlever fra Auschwitz beretter. Levende, velfortalt og med et interessant kapitel om det hollandske retsopgør med stikkere.
Skuespilleren Joen Bille fortæller muntert om sine dramatiske familieforhold, der indbefatter både Ibsen og Bjørnson.
Kilder: Mia Degner skriver sig ind i sin families historie. Gennem glimt fra bedsteforældrenes liv som friheds-kæmpere afsøger hun slægtens betydning for individet.
I 1919 sejles en flok japanske kvinder til Amerika. I lommen har de fotografier af deres kommende ægtemænd, men intet lever op til forventningerne.
Umådelig stærk og barsk debutroman fra canadiske Alexi Zentner er på én gang underfundigt magisk og besk realistisk.
Op til Første Verdenskrigs udbrud deltog danske adelsmænd og -kvinder i et forkælet luksusliv. Så fulgte den gevaldige nedtur. Ny velfortalt bog om en adelsfamilies liv storhed og fald.
Med otte fornemme fortællinger åbner Daniyal Mueenuddin døren ind til et modsætningsfyldt og foruroligende Pakistan, som vil være ukendt for de fleste.
Betty Mahmoody blev verdenskendt for bogen ”Ikke uden min datter”. Nu har datteren skrevet sin version.
Viser 1-10 af 148 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...