Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Familie & slægt
Allerede som spæd aner Poul Joachim Stender den forunderlige forbindelse mellem mad og Gud, påstår han i sine erindringer, som er mere fabulerende, end godt er.
Marianne Jørgensen går modigt i kødet på de svære emner i sin hyperrealistiske samlivsroman fra den jyske muld.
”Altings begyndelse” må være en værkende ligtorn under den velplejede svenske velfærdsfod, og Karolina Ramqvist bekræfter hermed sit ry som en væsentlig svensk samfundsdebattør.
Christina Hesselholdt skriver med overskud om underskud i den generøse og kloge ”Agterudsejlet”.
En overlever fra Auschwitz beretter. Levende, velfortalt og med et interessant kapitel om det hollandske retsopgør med stikkere.
Ekskurser: David Foenkinos excellerer som sædvanlig i snurrige fortællinger, men det ville klæde forfatteren at prøve kræfter med et andet udtryk.
Camilla Stockmarrs selvstændige fortsættelse af det ”Walden”-inspirerede nybyggereventyr ”Udflytterne” leverer en lille, tilbageholdt mavepuster.
Kortslutninger: Alt for længe har novellegenren levet en stedmoderlig tilværelse i litteraturen. I sin mesterlige nye samling beviser Julian Barnes de korte fortællingers uundværlighed.
Roman: Sproglig energi, elementær spænding, velanbragt patos og bidsk humor. Peter Højrups fremragende ”Island” har det hele.
Skuespilleren Joen Bille fortæller muntert om sine dramatiske familieforhold, der indbefatter både Ibsen og Bjørnson.
Viser 1-10 af 588 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...