Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Familie & slægt
Christina Hesselholdt skriver med overskud om underskud i den generøse og kloge ”Agterudsejlet”.
En overlever fra Auschwitz beretter. Levende, velfortalt og med et interessant kapitel om det hollandske retsopgør med stikkere.
Ekskurser: David Foenkinos excellerer som sædvanlig i snurrige fortællinger, men det ville klæde forfatteren at prøve kræfter med et andet udtryk.
Camilla Stockmarrs selvstændige fortsættelse af det ”Walden”-inspirerede nybyggereventyr ”Udflytterne” leverer en lille, tilbageholdt mavepuster.
Kortslutninger: Alt for længe har novellegenren levet en stedmoderlig tilværelse i litteraturen. I sin mesterlige nye samling beviser Julian Barnes de korte fortællingers uundværlighed.
Roman: Sproglig energi, elementær spænding, velanbragt patos og bidsk humor. Peter Højrups fremragende ”Island” har det hele.
Skuespilleren Joen Bille fortæller muntert om sine dramatiske familieforhold, der indbefatter både Ibsen og Bjørnson.
Karen Russells Pulitzernominerede ”Sumplandia!” er en voldsomt underholdende roman. Grin og gru tilsat en knivspids livsvisdom.
Line-Marie Långs skræmmende ungdomsroman for tungnemme voksne bliver hængende som tinnitus. Det er intenst og ubehageligt.
Taiye Selasis fortælling om en amerikansk familie med ghanesiske rødder kommer fantastisk fra start, men står ikke distancen.
Viser 1-10 af 585 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...