Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (384)
Biografi (35)
Noveller (18)
Debatbog (13)
Digte (12)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Familie & slægt
Mumitroldenes skabers rørende voksenklassiker ”Sommerbogen” er mindst lige så læsværdig og aktuel nu, som da den først udkom i 1972.
Fletteroman fra det hippe Tribeca får skabt flere relationer, end det tynde plot kan rumme.
Synne Lea og Stian Holes ”Nattevagt” betegnes som digte for børn, men vis mig det barn, der vil forstå og nyde den møgdystre bog.
Velskrevet og spændende debutroman tager læseren med på 1980’er-migration.
Mellem sit danske og amerikanske ophav finder Egil Dennerline – sprogligt og personligt – en identitet, der gør sig fornemt i lyrikform.
Peter Dürrfeld skriver behersket og sobert om alle dem, som han har mistet undervejs, men kunne sagtens have åbnet sit hjerte lidt mere.
Den amerikanske ekspansionsmytologi tages under kritisk behandling i en ny episk roman, der inviterer til reviderede meninger om livet i det vilde vesten.
Den irske Booker-prisvinder John Banville leger med virkeligheder i sin roman om en døende matematiker.
Anne-Mette Riis Rasmussen har et vældigt sprogligt overskud. Desværre drukner det i en fortælling, som ikke kan finde balancen mellem fantasi og virkelighed.
En 18-årig jødisk-amerikansk pige fra Brooklyn blev glødende forelsket i en glamourøs, afghansk mand. Hvad der siden skete, oprulles i et medrivende memoir.
Viser 1-10 af 606 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...