Find mere om:
Efterårsbøger fra forlaget Verve | bog.guide.dk

Efterårsbøger fra forlaget Verve

De fire første bøger fra forlaget Verve fik flotte anmeldelser. To af titlerne har ligget på Arnold Buscks bestsellerliste hen over sommeren og lige om hjørnet venter efterårets bøger.

Tor Nørretranders ”Grønt lys – for en bedre verden” er en af bøgerne fra forlaget. Bogen handler om, at klimakrisen tvinger os til at tænke produktion og forbrugsverden forfra og derfor er en ny verden ved at vokse frem.

Derudover udkommer Marie Louise Toksvig ”Magt”, der handler om, hvad magt gør ved mennesker, og hvad mennesker gør med magten. I bogen skriver Marie Louise Toksvig om magt gennem personlige interviews med mennesker, der har stræbt efter magten – mennesker, der tør sige, at de har den, at de kan lide den og at de bruger den.

Cavling-prisvinder med psykologisk roman

Ligeledes udkommer der en psykologisk roman fra cavling-prisvinder Miki Mistratis hånd. Romanen, der hedder ”Solo” handler om en ung ambitiøse journalist, der vil gøre alt for at få hurtig succes i en avisverden, hvor en benhård aviskrig raser om læsernes gunst.

Ethan Canins “America America”, foregår fra slutningen af Nixon-tiden og frem til i dag – og er en bog om familie, politik og tragedie.

Ungdomshuset og Christiania

Derudover har brugerne af ungdomshuset skrevet en bog om ungdomskulturen. Bogen hedder ”69” og udkommer ligeledes på Verve til efteråret.

Slutteligt skal nævnes Charlotte Østervangs bog ”Fristaden”, som er billeder fra Christiania. Den udgives i øvrigt forbindelse med Christianias fødselsdag til efteråret.

Anmeldelse: Søren Hermansen og Tor Nørretranders: Fællesskab

01-12-2011: Der pustes nyt liv i andelstanker og selvforvaltning i filosoffen og landmandens bud på fremtidens ressourcedeling. Inspireret, engageret og vidtløftigt. Læs artikel

Anmeldelse: Tor Nørretranders: Vild verden - fremtidens føde

20-11-2010: En fundamental viden om alverdens spiselige planter er gået tabt. Konsekvensen er dårligere mad og et landbrug, som ikke kan fortsætte i sin nuværende form. Men hvad gør vi så? Læs artikel

Anmeldelse: Ethan Canin: Amerika Amerika

07-01-2009: Et ambitiøst prosaprojekt, der overbeviser om, at amerikansk litteratur bør komme i betragtning til en nobelpris. Læs artikel

Anmeldelse: Tor Nørretranders: Grønt lys for en anden verden

13-11-2008: Tor Nørretranders har nu gennemgået den endelige forvandling fra videnskabsjournalist til øko-flipper og holismeprædikant. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...