Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Erindringer
Biografi (1)
Debatbog (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
Digte (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Tro & ånd
Vælg temaer
close
 • Krig  (1)
  Fantasy (0)
  Humor & satire (0)
  Klassikere (0)
  Krimi & mystik (0)
  Kunst & kultur (0)
  Natur & miljø (0)
  Psykologi (0)
  Science fiction (0)
  Venskab (0)
En 18-årig jødisk-amerikansk pige fra Brooklyn blev glødende forelsket i en glamourøs, afghansk mand. Hvad der siden skete, oprulles i et medrivende memoir.
Anmeldelse: Ahmed Akkari leverer en dybfølt undskyldning for sit tidligere virke og tager et markant opgør med danske og internationale islamister i en kompromisløs bog.
Litteraturprofessoren Thomas Bredsdorff har skrevet sine memoirer. Han er kommet vidt omkring og har truffet spændende mennesker, men hvem han selv er, får vi ikke at vide.
Per Smidl har skrevet dagbog fra Israel, der utvivlsomt er en interessant rejseerindring for ham selv, men desværre næppe for andre.
Erindringer: Kjeld Holm har skrevet en ikke videre engagerende erindringsbog om sit engagerede virke i folkekirken.
En velfortalt og fængslende skildring af livet med Scientology. Men også i bredere forstand en relevant rejse til den mentale tilstand, hvor sci-fividenskab møder religiøsitet og managementtænkning.
Mens forfatteren tager tilløb til at bestige det sagnomspundne bjerg Ararat, reflekterer han over tro og tvivl. Resultatet er en tankefuld, men også halvgjort bog.
Den afghansk-amerikanske Suraya Sadeed er grundlægger af organisationen HTAC (Hjælp Afghanistans Børn). I en ny bog fortæller hun sin historie.
Ethel Gelfers erindringer er ikke blot et værdigt minde om den jødiske kvinde, men samtidig en tidstypisk historie.
Bogmarkedet bugner af (selv)biografier og erindringer. En ny bog inden for genren anskuer verden igennem en kvindelig præsts øjne.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...