Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Erindringer
Vælg genre
close
 • Billedbog (0)
  Digte (0)
  Faglitteratur (0)
  Fortællinger (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Samtalebog (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Vælg temaer
close
Anmeldelse: Forfatteren Kristian Ditlev Jensen droppede swinging London til fordel for Højer, Christiansfeld og Flensborg. I sin nye kaffebordsbog beretter han veloplagt om marsken, kålpølserne, grænsen og Æ Sproch.
Hun fortæller om krig og stoffer og nætter med Leonard Cohen, men danser på overfladen i sine erindringer.
Genanmeldelse: Robert Graves’ berømte førstehåndsskildringer fra Første Verdenskrig blander realistisk gru med galgenhumor.
Anmeldelse: Bestsellerforfatteren kører 13.000 landevejskilometer i en autocamper gennem USA og stiller skarpt på amerikanske dyder og mangler. Det er litterær ”slow food” af høj kvalitet.
Hillary Clintons ministererindringer er alt for hensynsfulde og langtrukne og kommer aldrig under huden på hovedpersonen.
Maria Gerhardt – bedre kendt som dj’en Djuna Barnes – debuterer med en bevægende beretning om kærlighed og kræft.
Genanmeldelse: E.E. Cummings’ roman ”The Enormous Room” (1922) er en sær blanding af dagbog, erindringer og selvbiografi. Det er en moderne variant af temaet fra Bunyans klassiker ”The Pilgrim’s Progress”.
Den opdaterede nyudgave af Mette Holms dagbog fra Beijing er uundværlig læsning for enhver, der ønsker at blive klogere på Riget i Midten.
Økonom Marcus Knuth har tilbragt tre år som soldat og diplomat. Det har været en lærerig og spændende oplevelse. Men mest for ham selv.
Frédéric Bruns mor overlevede Auschwitz-Birkenau, da Josef Mengele skånede hendes liv. Men hvorfor talte hun aldrig om opholdet? Formidabel bog om tab og forsoning.
Viser 1-10 af 132 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...