Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Erindringer
Debatbog (2)
Roman (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Moral & etik
Vælg temaer
close
 • Fantasy (0)
  Humor & satire (0)
  Klassikere (0)
  Krimi & mystik (0)
  Kunst & kultur (0)
  Natur & miljø (0)
  Psykologi (0)
  Science fiction (0)
  Venskab (0)
En 18-årig jødisk-amerikansk pige fra Brooklyn blev glødende forelsket i en glamourøs, afghansk mand. Hvad der siden skete, oprulles i et medrivende memoir.
Frédéric Bruns mor overlevede Auschwitz-Birkenau, da Josef Mengele skånede hendes liv. Men hvorfor talte hun aldrig om opholdet? Formidabel bog om tab og forsoning.
Var Hans Fallada antisemit? Hans fascinerende fængselsdagbog rummer en række betændte formuleringer. Læs selv, og bliv klogere!
Breiviks forsvarer messer ordene ”retssikkerhed” og ”grundlæggende værdier” som en besværgelse. Men han overdriver retssagens betydning, og det er stadig svært at se, hvorfor massemorderen skulle have så meget taletid.
Grusomt og uhyre vigtigt opgør med en mor, der ikke magter at være mor.
En erindringsbog i anledning af en 80-års dag, omend ikke af typen »mennesker, der mødte mig« eller »og så sagde jeg til ministeren …« Asger Baunsbak-Jensen giver alderdommen mange aspekter.
Journalistisk testamente: Kan det i et samfund med svage eller ikke-eksisterende demokratiske institutioner lade sig gøre at bedrive kritisk journalistik uden at vælge side? Ikke i Anna Politkovskajas tilfælde.
Jane Aamund udstiller nådesløst Hellerup-miljøet og er bestemt ikke uden humor, når hun slår ned på de uhyrlige paradokser, som gennemsyrer forholdet til de unge au pair-piger
Hver eneste genfortælling fra Auschwitz er vigtig, og det gælder også Morten Vestergaards fine lille bog ”Pigen fra Auschwitz”.
Ulrich von Hassells dagbog føjer sig til strømmen af bøger, der giver et anderledes blik på Anden Verdenskrig. •Han var en del af oppositionen i Tyskland mod Hitler.
Viser 1-10 af 17 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...