Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Drama
Politik
Vælg temaer
close
 • Venskab  (1)
  Fantasy (0)
  Filosofi (0)
  Humor & satire (0)
  Klassikere (0)
  Kunst & kultur (0)
  Moral & etik (0)
  Selvudvikling (0)
  Tro & ånd (0)
Andet bind i Jens Henrik Jensens Danehof-trilogi er en hæsblæsende menneskejagt, hvor konspirationer og veteranpolitik går op i en højere enhed.
Anmeldelse: Når forlaget kalder Hans Davidsen-Nielsens skønlitterære debutbog ”roman” og ikke ”krimi”, er det nok i erkendelse af, at den brede genrebetegnelse er ganske dækkende for en historie, der ikke rigtigt kan bestemme sig for, hvad den vil.
Anmeldelse: Daniel Silvas nyeste historie om den israelske hemmelige agent Gabriel Allon kombinerer litterær højspænding og geopolitisk analyse.
Bertolt Brechts hustru har inspireret Lis Vibeke Kristensen til at skrive en roman om forbudt kærlighed i det tidligere Østtyskland.
Helle Vincentz’ business-thriller nr. 3 tager fat på Grønlands råstoffer.
Frederick Forsyth skriver solide machohistorier med veldrejede plots, tekniske informationer og et sort-hvidt verdensbillede.
Læsetiden flyver, når Stephen King kombinerer kontrafaktuel historieskrivning med moderne fysik i sin nye tidsrejse-roman.
Afdækning: Grundig og velskreven bog om terroristen David Headley giver et unikt indblik i terrorismens organisatoriske bagland. Forfatteren bringer os helt ind i hovedet på den sørgelige eksistens med de grusomme planer.
Børn af danske modstandsfolk fortæller om barndomme med psykisk skadede forældre, ”åndelig vold” – og stolthed.
Zakhar Prilepins kultbog “Sankja” er en fascinerende nøgleroman om det National-bolsjevikiske Parti i Putins Rusland.
Viser 1-10 af 53 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...