Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Dokumentar
Vælg genre
close
 • Fotobog  (1)
  Antologi (0)
  Billedbog (0)
  Brevsamling (0)
  Digte (0)
  Essays (0)
  Faglitteratur (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Noveller (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Samfund
Vælg temaer
close
Puk Damsgaard har oplevet krigen i Syrien på nærmeste hold og beretter illusionsløst og informativt om sine oplevelser og menneskeskæbner.
Forfatteren Hjalmar Dahl har interviewet bøsser og lesbiske i Grønland og sætter fokus på et tabubelagt problem.
Den opdaterede nyudgave af Mette Holms dagbog fra Beijing er uundværlig læsning for enhver, der ønsker at blive klogere på Riget i Midten.
Magt: Mens europæerne sover, bruger regimet i Beijing gangstermetoder til at tømme Afrika for værdier. Vigtig dansk bog om kinesisk kolonialisme.
Stormagtsdrømme: Brasilien prioriterede prestigefyldte tåbeligheder over fornøden oprydning og reformer. Korrespondenten Jonas Fruensgaard tager læseren med bagom glansbilledet af sambalandet.
En velplukket buket af gamle kontaktannoncer, bekendtgørelser og reklamer er både underholdende og lejlighedsvist rørende.
Dokumentarisme: Det ellers læseværdige kig ind i Peter Øvig Knudsens værksted bliver lejlighedsvist navlepillende og selektivt.
Journalistik: Roberto Savianos bog om kokain er fabulerende, poetisk og lejlighedsvis grænsende til det svulstige, men også præget af omfattende research og journalistisk grundighed.
Anmeldelse: Åsne Seierstads grundige og romanlignende beretning om Breivik og hans ofre udstiller mest af alt misforholdet mellem en narcissists megalomane fantasier og den ufattelige tragedie, som blev deres konsekvens.
”Exit Hells Angels” er mere båret af rockerfascination end journalistisk nysgerrighed, og bogen tegner et endimensionalt portræt af bogens hovedperson.
Viser 1-10 af 72 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
>
Vi anbefaler
Loading...