Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Dokumentar
Roman (2)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Politik
Vælg temaer
close
 • Venskab  (1)
  Fantasy (0)
  Filosofi (0)
  Humor & satire (0)
  Klassikere (0)
  Krimi & mystik (0)
  Kunst & kultur (0)
  Natur & miljø (0)
  Parliv & erotik (0)
  Science fiction (0)
  Selvudvikling (0)
Puk Damsgaard har oplevet krigen i Syrien på nærmeste hold og beretter illusionsløst og informativt om sine oplevelser og menneskeskæbner.
Magt: Mens europæerne sover, bruger regimet i Beijing gangstermetoder til at tømme Afrika for værdier. Vigtig dansk bog om kinesisk kolonialisme.
Stormagtsdrømme: Brasilien prioriterede prestigefyldte tåbeligheder over fornøden oprydning og reformer. Korrespondenten Jonas Fruensgaard tager læseren med bagom glansbilledet af sambalandet.
Vore dages Japan er en fascinerende blanding af gammelt og nyt. Det giver Tor Tolstrups historie- og rejsebog fremragende eksempler på.
Rejseskildringer: Tyskeren Karl Schlögel har skrevet en vidunderlig bog om sin færden på floder, landeveje og busholdepladser i det ukendte Europa.
Glimrende bog om den amerikanske valgkamp i 2012 giver håb for journalistikkens fremtid. Og følger Obama ned på jorden.
Afdækning: Grundig og velskreven bog om terroristen David Headley giver et unikt indblik i terrorismens organisatoriske bagland. Forfatteren bringer os helt ind i hovedet på den sørgelige eksistens med de grusomme planer.
Kontraster: Højhastighedstog, moderne kunstmarked, spisepinde og verdens hurtigst voksende bestand af millionærer. Dansk forfatter gør status 30 år efter, at han besøgte Riget i Midten første gang.
Måske ikke farlig meget nyt i Hedegaard & Camres nye bog, men ikke så lidt fornuft.
Munkene fylder meget i Burma, og de repræsenterer nationens samvittighed – men har ikke stemmeret.
Viser 1-10 af 28 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...