Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Dokumentar
Debatbog (1)
Essays (1)
Fotobog (1)
Roman (1)
Antologi (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Kunst & kultur
Historie (15)
Samfund (9)
Drama (2)
Krig (1)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Ny bog fortæller den fascinerende, men også velkendte historie om fodbold-VM. Detaljerne er mange, mens væsentlige dele er helt udeladt.
Ny bog om engelsk hooliganisme er rodet, men interessant. Fodboldens voldelige slagsbrødre tages alvorligt – måske lidt for alvorligt.
Universitetsballade: Linda Maria Koldaus trilogi om Koldau-sagen og Aarhus Universitet bør læses af alle, der har været tæt på sagen. Som bogværk er det fængslende, men også problematisk.
Der bliver pisset på medarbejderne på Zentropa. Ny bog tilfører ikke meget nyt til mytedannelsen om filmselskabet, men tegner et modbydeligt billede af Peter Aalbæk Jensen.
Jørn Riel genså Ella Ø på en spændende ekspedition til Nordøstgrønland og kvitterede med ny skrøne.
Reportagebog: En ny reportagebog stiller skarpt på spansk fodbolds mange ansigter. Intentionen er rosværdig, men bogen stivner desværre i sin form og kommer slet ikke i land.
En ny bog om verdens mest eksklusive klubfodboldturnering er veloplagt historieskrivning for feinschmeckere. Men ikke uden udblik.
Bog om hollandsk fodboldkultur maler modigt med den brede pensel. En moderne klassiker foreligger nu endelig på dansk.
Storartet samling af danske rejsebeskrivelser gennem næsten 200 år.
”The Monuments Men” virkede fra 1943 for at redde monumenter og kunstskatte fra ødelæggelse under Anden Verdenskrig. Historien om ”kunstsamlerne” er i sig selv elementært spændende, så det er trist, at forfatteren falder for fristelsen til populær dramatisering.
Viser 1-10 af 20 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...