Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Dokumentar
Roman (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Drama
Afdækning: Grundig og velskreven bog om terroristen David Headley giver et unikt indblik i terrorismens organisatoriske bagland. Forfatteren bringer os helt ind i hovedet på den sørgelige eksistens med de grusomme planer.
Steve Sem-Sandbergs dokumentarroman om livet i ghettoen i Lódz er en overvældende læseoplevelse i Primo Levi-klassen. Omdrejningspunktet ghettoens enevældige leder, Mordechai Chaim Rumkowski.
Beretningen om de otte håbløse agenters landsætning to steder på den amerikanske østkyst er ren Olsen-banden og komisk. Aktionen afstedkom den største massehenrettelse i USA i den elektriske stol siden hængningen af de medvirkende i drabet på præsident Lincoln.
Journalisten Roxana Saberi tilbragte 100 dage i det berygtede Evin-fængsel i Teheran. I en ny bog fortæller hun sin historie.
”The Monuments Men” virkede fra 1943 for at redde monumenter og kunstskatte fra ødelæggelse under Anden Verdenskrig. Historien om ”kunstsamlerne” er i sig selv elementært spændende, så det er trist, at forfatteren falder for fristelsen til populær dramatisering.
Fremragende formidling af den gamle Sirius-patruljemand, Erik B. Jørgensen.
Peer Kaae har forvaltet kildeadgangen på fornemste vis og leveret en overlegen opsummering af mordgåden på Peter Bangs Vej.
Spændende drama om skulpturen Ymerbrøndens modtagelse i 1913.
Fin dokumentarisk bog om et forlis og to skandaler.
Svensk journalist rejser til Cambodia for at finde spor af sin forsvundne far. •Et virkeligt drama fra første til sidste side.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...