Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Digte
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
Dokumentar (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Familie & slægt
Samfund (8)
Historie (1)
Krig (1)
Politik (1)
Drama (0)
Fantasy (0)
Pia Tafdrup tager igen livtag med den kosmiske uorden.
Hvor Yahya Hassan kæfter selvsikkert op, bugtaler Athena Farrokhzad vedkommende og poetisk. Virkelig god svensk lyrikdebut.
Synne Lea og Stian Holes ”Nattevagt” betegnes som digte for børn, men vis mig det barn, der vil forstå og nyde den møgdystre bog.
Mellem sit danske og amerikanske ophav finder Egil Dennerline – sprogligt og personligt – en identitet, der gør sig fornemt i lyrikform.
Asta Olivia Nordenhofs første digtsamling er den mest triste, fløjtende ligeglade, oprørske, engagerede, humoristiske og nogle gange vildt elegante tv-serie, jeg aldrig har set.
Vital og selvironisk Martin Glaz Serup på farten.
Adda Djørups digte er en gedigen udviklingshistorie om en kvinde, der er gravid, føder, har et liv med barnet og reflekterer over tilværelsen.
I sin nye digtsamling udfordrer Naja Marie Aidt sine læsere. •De skal samtænke national og global historie, det kendte og ukendte, det personlige og kollektive.
Lone Hørslev tager en tur i følelseskarrusellen.
Derek Walcotts nobelprisvindende kæmpedigt ”Omeros” endelig på dansk. Det er - dog allermest i originaludgaven - verdenslitteratur både af navn og af gavn.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...