Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Debatbog
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Digte (0)
Dokumentar (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Natur & miljø
Samfund (13)
Politik (5)
Filosofi (3)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Vi står over for en stor global systemkrise, som omfatter finanskrisen, fødevarekrisen og miljøkrisen, og det kræver tilsammen en radikal samfundsforandring.
Der pustes nyt liv i andelstanker og selvforvaltning i filosoffen og landmandens bud på fremtidens ressourcedeling. Inspireret, engageret og vidtløftigt.
Klimaproblemer og tiltagende knaphed på ressourcer betyder, at vi må ændre adfærd og ændre natursyn. Ellers »går vi til i kosmisk kedsomhed og livslede«, mener dr. theol Ole Jensen.
Det bliver aldrig til ret meget andet end mikrofonholderi i Dan Jørgensens forsøg på at indgyde os alle et nyt grønt håb i klimapolitikken.
Hvis man skal bruge en teologisk begrundelse for at passe på miljøet og redde klimaet, ja så er den netop kommet i handlen.
Jonathan Safran Foer påpeger en række forhold, som bør få forbrugerne til at tænke sig lidt om. Succesforfatteren holder sig dog fra at være missionerende.
Al Gore er i Danmark med sit seneste budskab til menneskeheden. Samtidig er han aktuel med en flot bog om alt det gode, som vi kan gøre for vores planet, og om alle de idioter, der står i vejen for det.
Klimabøger: Vi ignorerer, hvad fortiden har lært os om tilpasning og tugter os selv med nytteløse klimastraffe ud fra teorier, som tilmed er svagt videnskabeligt underbyggede. To klimaskeptikere leverer kritikken.
Det er slut med klimadebattens moralske skønhedskonkurrence. Ny bog kræver politisk handling og er spækket med forslag til, hvad vi skal gøre for at blive grønne og ikke mindst blive rige af det.
Tor Nørretranders har nu gennemgået den endelige forvandling fra videnskabsjournalist til øko-flipper og holismeprædikant.
Viser 1-10 af 19 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...