Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Debatbog
Antologi (2)
Biografi (1)
Essays (1)
Håndbog (1)
Billedbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Moral & etik
Vælg temaer
close
Turbofinans: Aktier handles på fraktioner af et øjeblik, og selv trænede aktiehandlere forstår faktisk ikke, hvad der foregår. Ny bog beskriver hvordan.
Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrups kollektive fletværk er en vigtig og sanselig bog, der er forvirret på et højt niveau.
Synet på moderskabet har ændret sig igennem tiderne. En ny bog skildrer i rødt perspektiv de forskellige holdninger med særligt henblik på Mødrehjælpens rolle.
Undervisning handler ikke længere om identitetsdannelse og forankring, men om målbare færdigheder og kompetencetænkning. En læsværdig debatbog om etik og undervisning.
Ingen tvivl om, at Zornig, Post og Kiær er særdeles vidende på socialområdet. Man strejfes dog af den tanke, at nogle flere mænd på området ville gavne almenvellet.
Breiviks forsvarer messer ordene ”retssikkerhed” og ”grundlæggende værdier” som en besværgelse. Men han overdriver retssagens betydning, og det er stadig svært at se, hvorfor massemorderen skulle have så meget taletid.
Debatbog: Ny antologi vil frygtelig gerne overbevise om “hate speech”-loves fortræffeligheder, men fremstår som en provinsiel og forudsigelig afliring af udokumenterede påstande.
Anmeldelse: Sammen med Bech & Necefs “Er danskerne racister?” er “De anstændige” et vigtigt bidrag til kritikken af det hykleri i indvandringsdebatten, som forsvaret for “den gode tone” har medført.
Hvor meget hjælp er der egentligt at hente i selvhjælpsbøgerne? En ny bog gør op med tankegangen om, at enhver er sin egen lykkes smed.
Mette Korsgaards sympatiske bog om seje kvinder stagnerer mellem personlige betragtninger og professorudtalelser.
Viser 1-10 af 62 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...