Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Debatbog
Antologi (1)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Digte (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Kunst & kultur
Samfund (11)
Politik (4)
Drama (0)
Familie & slægt (0)
Fantasy (0)
Filosofi (0)
Universitetsballade: Linda Maria Koldaus trilogi om Koldau-sagen og Aarhus Universitet bør læses af alle, der har været tæt på sagen. Som bogværk er det fængslende, men også problematisk.
Den Hemmelige Fodboldspillers bog er en anonym skuldertackling.
Formidlingsbog: Christian Braad Thomsen er signatur-sur i sin nye stærkt arrige, men alligevel uomgængelige filmformidling.
Polemikeren og samfundsdebattøren Klaus Rifbjerg besidder ikke de nuancer og den ambivalens på tilværelsens vegne, som lyrikeren Rifbjerg gør. I en ny udgivelse går han efter manden i stedet for efter bolden.
Kasper Støvring bog om Villy Sørensen er vildt inspirerende og provokerende. Den nyfortolker et kendt dansk forfatterskab, som normalt forstås i anden retning.
En ny mailkorrespondance mellem træneren Peter Sørensen og den tidligere sportschef Hans Lauge kredser om fodbold og eksistens. Den skriftlige samtale munder ud i en af de bedste og mest tænksomme fodboldbøger i flere år.
En harmløs lille bog forsøger at spå om fremtiden inden for det område, der ændrer sig mere end noget andet: Medierne. De bedste bidrag er dem, hvori forfatteren foreslår et par vilde ting.
”Fra fatwa til jihad” handler om de sidste 20 års internationale udvikling fra modtruslen mod den indisk- britiske digter Salman Rushdie i 1989 over Muhammed- tegningerne i 2005 og frem til i dag. Kenan Maliks bog er en af de bedste indføringer i nutidens konflikter.
Suzanne Brøgger leverer sandheder om det moderne Danmark, så det svinger.
Martin Larsen har ambitioner og bekymringer på kunstens vegne. Han eksperimenterer og gør det tilmed med humor.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...