Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Debatbog
Essays (2)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Historie
Vælg temaer
close
Rigets fremtid: Martin Breum formår sobert og levende at gengive den ophedede debat om Grønlands løsrivelse eller fortsatte forbliven i rigsfællesskabet.
Overvågning: Glenn Greenwalds detaljerede og fascinerende indblik i de amerikanske overvågningsprogrammer skæmmes af en selektiv tilgang og ukritisk glorificering.
Kai Sørlander har skrevet endnu en tankevækkende bog om det rationelle Europa.
”Land og Hav” er blevet kaldt Carl Schmitts »måske mest betydningsfulde og bestemt smukkeste bog«, og den er da også en lille perle.
EU-modstanderne er nationalromantikere, præget af nederlaget i 1864. Lad os få deres alternativ baseret på reelt eksisterende geopolitiske og geostrategiske vilkår.
Synet på moderskabet har ændret sig igennem tiderne. En ny bog skildrer i rødt perspektiv de forskellige holdninger med særligt henblik på Mødrehjælpens rolle.
Kønsforskning om mænd har stået i skyggen af kvindeforskningen. En ny bog afdækker, hvad vi ved om manden, men er unødigt afvisende over for de biologiske faktorer.
Naser Khaders debatbog om at være kulturkristen muslim er sympatisk og præget af ønsketænkning.
En bog med mange håbefulde pointer, men i længden bliver man udmattet over det ansvarsfrit utopiske i forehavendet.
Svensk debattør indleder med et velskrevet angreb på overmod i den økonomiske teori, men ender med forudsigelig kønskritik.
Viser 1-10 af 50 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...