Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (5)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
  Kunstner
  Temaer
Fantasy
Drama (4)
Samfund (3)
Historie (1)
Venskab (1)
Familie & slægt (0)
Filosofi (0)
Humor & satire (0)
Klassikere (0)
Eva Hornungs bestseller om en lille dreng, der lever blandt vilde hunde, er fascinerende og modig.
Det var så svært at tage afsked med Harry Potter efter syvende bind, at forfatteren ikke vil afvise flere bøger.
I denne roman finder man alt, hvad man kan begære af spøgelsesromantik og fantasy. Audrey Niffenegger blev allerede bestsellerforfatter med sin første bog.
I ”Den lille bog” leges der med tanken om, hvordan tingene ville have udviklet sig, hvis man havde kunnet flytte lidt rundt på historiske forudsætninger.
På torsdag udkommer J.K. Rowlings sidste bog i relation til Harry Potter og den trykkes i et "beskedent" oplag på 7.500.000 eksemplarer.
Forfatteren til "Twillight"-romanerne har droppet femte og sidste bind i den populære serie. Det sker fordi store dele af bogen er blevet lækket på nettet.
Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling udgiver en samling nye eventyr for at rejse penge til udsatte børn.
Fordanskningen af Harry Potter-seriens store finale er ligesom de foregående gedigent oversætterhåndværk og værd at læse også for engelskkyndige.
Det vakte opsigt, da Potter-forfatteren J.K. Rowling afslørede, at en af hendes centrale figurer - Albus Dumbledore - er bøsse. Flere tusinde fans har kommenteret på nettet - og flertallet tager forfatterens afsløring med sindsro.
Forfatteren bag Harry Potter-bøgerne, J. K. Rowling, går til bekendelse: Rektoren på troldmandsskolen »Hogwarts«, Albus Dumbledore, er homoseksuel.
Vi anbefaler
Loading...