Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Antologi
Debatbog (2)
Essays (1)
Noveller (1)
Billedbog (0)
Biografi (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Moral & etik
14 tyske noveller fra den tidlige efterkrigstid tematiserer overvejende den nære, syndefulde fortid.
Ny antologi om ulydighed og etik indeholder enkelte læseværdige bidrag, men er domineret af venstrefløjsfloskler. Mange bidrag hylder ukritisk ulydigheden som et projekt til fremme af anstændighed og selvrealisering.
Debatbog: Ny antologi vil frygtelig gerne overbevise om “hate speech”-loves fortræffeligheder, men fremstår som en provinsiel og forudsigelig afliring af udokumenterede påstande.
Bander, bandekultur og bandebekæmpelse er kommet til at fylde mere i det danske landskab. • En ny antologi kaster lys over fænomenerne.
Johannes H. Christensens prædikensamling bør blive en klassiker for såvel indviede præster og alle uindviede. Anmelderen blev fortryllet af den fhv. sognepræsts evne til at formidle teksten.
Bortset fra et enkelt grimt fejlskud tackler en ny bog flot at tale om det, der altid er med os, men som så mange nødigt taler om - døden.
Johannes Møllehaves kronikker og klummer fra det seneste halvandet år viser, at selv drevne foredragsholdere og forfattere nogle gange kan trænge til en redigeringsmæssig opstrammer.
Et par fremadstormende unge har under en rødvinssnak undfanget ideen om at sætte en række andre unge til at skrive om det, de render og laver. Det er svært at se nytten deri.
”Hold mund og svar igen!” er titlen på en ny antologi. Den kaster lys over dilemmaet, at unge på én og samme tid skal rette ind og helst bidrage med nyt.
Styrken ved denne antologi om frihed er, at den viser mangfoldigheden af den måde, som frihed er blevet forstået på fra Antikken til i dag.
Viser 1-10 af 17 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...