Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Antologi
Biografi (1)
Digte (1)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Historie
Vælg temaer
close
Anmeldelse: Alle briter kender nationens skyttegravsdigtere. Ny, fornem antologi bringer glemte stemmer ind i den poetiske kanon.
Næste år er det 100 år siden, at danske kvinder fik stemme- og valgret. Jubilæet fejres med et kor af kvindestemmer i en ny antologi.
Litterær journalistik: ”Amerikanske portrætter” er en sympatisk, underholdende bog om kompromisløs amerikansk portrætjournalistik.
Den første utopi kan nu læses i ny, frisk oversættelse.
Den politiske antologi Konservatisme er nyttig til at stifte bekendtskab med den konservative tradition.
Ny antologi afdækker de folkelige bevægelser i Danmark. Et udpluk af vækkelser, andelsforeninger og idrætsklubber motiveret af alt fra karismatisk ledelse til kolde kontanter.
Over 800 siders nonstop tæppebombardement med beretninger af vekslende kvalitet, stil og intensitet. De stammer fra soldater, frihedskæmpere, landsforrædere og almindelig iagttagere af Anden Verdenskrig.
En ny antologi stiller skarpt på idrættens rolle i nordisk litteratur. •Udvalget af litteratur er stort, men især poesien rammer plet.
En ny antologi sporer kolossen Amerikas indflydelse på dansk kulturliv i de tre årtier efter Anden Verdenskrig. • Resultatet er ret ujævnt.
En ny antologi samler danske beretninger fra 500 års opdagelsesrejser til verdens ende i nord og syd, øst og vest.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...