Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (1676)
Biografi (329)
Historiebog (302)
Erindringer (281)
Debatbog (246)
Digte (128)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
En velplukket buket af gamle kontaktannoncer, bekendtgørelser og reklamer er både underholdende og lejlighedsvist rørende.
Den norske historiker Tore Skeies signalement af 1300-tallets Norden er et spændende indblik i det øverste lag af samfundet.
Vandring: I slutningen af 1974 gik filmkunstneren Werner Herzog fra München til Paris for at helbrede filmhistorikeren Lotte Eisner fra en livstruende sygdom. Hans dagbogsoptegnelser fra turen er ikke videre interessante.
Hovedpersonerne i Aline Sax’ nye ungdomsroman er rodløse, småkriminelle, homoseksuelle – og lidt uskarpt beskrevet.
Eventyrernes Klub fejrer sit 75-årsjubilæum med nye og gamle beretninger om det fascinerende land og dets mennesker i nord.
Christina Hesselholdt skriver med overskud om underskud i den generøse og kloge ”Agterudsejlet”.
Historikeren Henrik Jensens kulturhistoriske gennemgang af Første Verdenskrig er en lille, skarp og intellektuelt stimulerende bog om en stor katastrofe, som stadig præger os.
Dokumentarisme: Det ellers læseværdige kig ind i Peter Øvig Knudsens værksted bliver lejlighedsvist navlepillende og selektivt.
En overlever fra Auschwitz beretter. Levende, velfortalt og med et interessant kapitel om det hollandske retsopgør med stikkere.
Ekskurser: David Foenkinos excellerer som sædvanlig i snurrige fortællinger, men det ville klæde forfatteren at prøve kræfter med et andet udtryk.
Viser 1-10 af 4275 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...