Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (1721)
Biografi (334)
Historiebog (309)
Erindringer (290)
Debatbog (253)
Digte (137)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Mumitroldenes skabers rørende voksenklassiker ”Sommerbogen” er mindst lige så læsværdig og aktuel nu, som da den først udkom i 1972.
Med en fornem oversættelse af Julio Cortázars noveller får danske læsere nu mulighed for at møde det tredje navn i en argentinsk trio af fantastiske fortællere.
Fletteroman fra det hippe Tribeca får skabt flere relationer, end det tynde plot kan rumme.
Synne Lea og Stian Holes ”Nattevagt” betegnes som digte for børn, men vis mig det barn, der vil forstå og nyde den møgdystre bog.
Genanmeldelse: Erich Maria Remarques berømte roman står stærkt den dag i dag. Den er en krast realistisk skildring af Første Verdenskrigs rædsler, men også dens sjælelige lidelser, melankoli og oplevelsen af fortabelse og hjemløshed fastholdes desillusioneret – suppleret med morbid humor.
Per Gammelgaards korte, mini-novellelignende tekster om menneskelivets små pudsigheder virker ikke videre gennemarbejdede.
Velskrevet og spændende debutroman tager læseren med på 1980’er-migration.
Genanmeldelse: Frontlivets eksistentielle vilkår sensitivt beskrevet i måske den fineste af alle romaner om Første Verdenskrig, Frederic Mannings oversete ”Her Privates We”.
Mellem sit danske og amerikanske ophav finder Egil Dennerline – sprogligt og personligt – en identitet, der gør sig fornemt i lyrikform.
Peter Dürrfeld skriver behersket og sobert om alle dem, som han har mistet undervejs, men kunne sagtens have åbnet sit hjerte lidt mere.
Viser 1-10 af 4376 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...