Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (1630)
Biografi (325)
Historiebog (289)
Erindringer (273)
Debatbog (241)
Digte (120)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
I 1919 sejles en flok japanske kvinder til Amerika. I lommen har de fotografier af deres kommende ægtemænd, men intet lever op til forventningerne.
Livsstil: ”Sex. Tre bogstaver. Tusind spørgsmål.” Denne underoverskrift rummer meget fint indholdet i en virkelig vellykket bog om sex henvendt til unge.
Peder Frederik Jensens noveller kører på skinner. Det er godt.
Monografi: Inspirerende og fremragende tematisk anlagt analyse af samtlige Francois Truffauts film. Bogen skæmmes af mekaniske psykoanalytiske teorier, men dem bærer man over med dens kvalitet taget i betragtning.
Eva Tind, der selv er adoptivbarn fra Nordkorea, har skrevet en roman om en kvinde, der rejser tilbage for at finde sin historie og sig selv.
Historie: Bent Jensens store værk om Den Kolde Krig i Danmark er en imponerende kraftpræstation. Trods stort pres fuldender han arbejdet i fornem stil.
EU-modstanderne er nationalromantikere, præget af nederlaget i 1864. Lad os få deres alternativ baseret på reelt eksisterende geopolitiske og geostrategiske vilkår.
Bertolt Brechts hustru har inspireret Lis Vibeke Kristensen til at skrive en roman om forbudt kærlighed i det tidligere Østtyskland.
Gennem 40 år har Hans Jørgen Brøndum på sine egne betingelser og af ren lyst drevet sit forlag kreativt og med selvfølgelige krav om kvalitet.
Der er uafladelige konfrontationer mellem ideologer og pragmatikere i den israelske kibbutz Yekhat i Amos Oz’ nye, eftertænksomme roman.
Viser 1-10 af 4179 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...