Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (573)
Biografi (135)
Historiebog (118)
Debatbog (99)
Digte (59)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Tegneserie: Skuddene i Sarajevo startede en verdenskrig. Manden, der affyrede dem, var trist og irriterende.
Den svenske forfatter Mikael Bergstrand placerer en midaldrende reklamemand midt i et indisk kærlighedsdrama. Det giver god ferielæsning.
Det var en grum barndom, der gjorde Chok til tegneserieskurk. Eric Maltaite løfter flot arven fra sin far i en vellykket Tim & Thomas-spinoff.
Der var engang, da Emil Zátopeks navn var på alles læber, men i dag kender de færreste den legendariske langdistanceløber. Det råder Jean Echekoz bod på i et fortræffeligt lille eftermæle.
Magt: Mens europæerne sover, bruger regimet i Beijing gangstermetoder til at tømme Afrika for værdier. Vigtig dansk bog om kinesisk kolonialisme.
Elsebeth Egholms nye krimi har det hele – men mindre kunne nok have gjort det.
Jakob Levinsens veloplagte biografi om Richard Strauss er informativ og underholdende, men når aldrig helt ind under huden på jubilaren.
Ny bog fortæller den fascinerende, men også velkendte historie om fodbold-VM. Detaljerne er mange, mens væsentlige dele er helt udeladt.
Udland: Nato-medlem, brobygger, økonomisk højdespringer. Tyrkiet er en væsentlig spiller på den internationale scene, og vil man blive klogere på det selvsikre land, er Soner Cagaptays bog et godt sted at begynde.
Stormagtsdrømme: Brasilien prioriterede prestigefyldte tåbeligheder over fornøden oprydning og reformer. Korrespondenten Jonas Fruensgaard tager læseren med bagom glansbilledet af sambalandet.
Viser 1-10 af 1411 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...