Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (564)
Biografi (133)
Historiebog (115)
Debatbog (97)
Digte (59)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Overvågning: Glenn Greenwalds detaljerede og fascinerende indblik i de amerikanske overvågningsprogrammer skæmmes af en selektiv tilgang og ukritisk glorificering.
Klaus Rifbjergs nye digte inviterer læseren med på rejse. Med flyvemaskine over et svundent København, med tog gennem erindringen, med ord gennem kroppen.
Sally Gardner skriver personlig og vedkommende ungdoms-sci-fi.
Næste år er det 100 år siden, at danske kvinder fik stemme- og valgret. Jubilæet fejres med et kor af kvindestemmer i en ny antologi.
”Altings begyndelse” må være en værkende ligtorn under den velplejede svenske velfærdsfod, og Karolina Ramqvist bekræfter hermed sit ry som en væsentlig svensk samfundsdebattør.
Gylden champagne og hede blikke kan være svære at modstå, og inden Saturnine får set sig om, er hun blevet forelsket i manden, der efter sigende har otte kvindemord på samvittigheden.
Tretten en halv meter sansemættet poesi i smuk indbinding. I professor Søren R. Fauths erindringsdigte spiller tekst og opsætning smukt sammen.
En velplukket buket af gamle kontaktannoncer, bekendtgørelser og reklamer er både underholdende og lejlighedsvist rørende.
Den norske historiker Tore Skeies signalement af 1300-tallets Norden er et spændende indblik i det øverste lag af samfundet.
Eventyrernes Klub fejrer sit 75-årsjubilæum med nye og gamle beretninger om det fascinerende land og dets mennesker i nord.
Viser 1-10 af 1389 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...