Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Roman (10)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Biografi (0)
Brevsamling (0)
Debatbog (0)
Digte (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Science fiction
Kaspar Colling Nielsens nye, sært fabulerende roman handler om en forestående dansk borgerkrig. Idéerne er mange, men hovedpersonens liv bliver for kedeligt i længden.
Roman: Ordrig og en anelse trættende halvvejs science fiction- roman fra en amerikansk komet. Der er præcise pointer, men de falder ind imellem som bly.
Enhver ansats til et ordentlig plot kvæles i opløbet i Hanne Richardt Becks fremtidsroman. Figurerne er desuden stive og utilnærmelige.
Den teknologi-fikserede forbrugercivilisation står endnu en gang for skud i Atwoods nyeste roman.
Frederic Forsyth kan stadig skrive en tætpakket og aktuel historie. Amerikanske Justin Cronin har lagt sig i sporet fra Stephen King, Anne Rice og Dean R. Koontz.
I det ene øjeblik trækker ”Pandora i Congo” på den traditionelle koloniroman. I det næste begiver den sig ud på metalitterære spekulationer over forholdet mellem værk og sandhed.
Fin science fiction fra et København fem minutter herfra.
Med en mærkværdig cocktail af selvoptaget teenageberetning, science fiction-drama og detektivisk undersøgelse debuterer den nordengelske forfatter L.J. Adlington med den korte og kompakte roman ”Pelly D's dagbog”. Bogen er faktisk fra 2005 og udkommer først nu på dansk ved forlaget Phabel.
Kan andre vinde retten til éns eget genmateriale?
»Det er synd for menneskene,« siger Indiras datter hele tiden i Strindbergs drømmespil med titlen ”Et Drømmespil”. Det er også synd for menneskene i Jakob Vedelsbys tredje bog, ”Verden i Verden.” Og ligesom hos Strindberg er der en egen surrealistisk drømmelogik på færde ...
Vi anbefaler
Loading...