Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Samtalebog
Biografi (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
Brevsamling (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Vælg temaer
close
 • Venskab  (1)
  Drama (0)
  Fantasy (0)
  Filosofi (0)
  Klassikere (0)
  Krimi & mystik (0)
  Moral & etik (0)
  Natur & miljø (0)
  Parliv & erotik (0)
  Psykologi (0)
  Science fiction (0)
Den tidligere chefredaktør Camilla Lindemann og datteren Caroline har truffet forskellige livsvalg. Det er der kommet en samtalebog ud af.
På trods af de åbenlyser modsætninger mellem astronomen Anja C. Andersen og teologen Anna Mejlhede sker der ikke så meget i samtalebogen mellem dem.
En ny interviewbog fortæller om en dansk soldat, der udsendes til Afghanistan. Det er ikke krigslitteratur, hvor man mærker gløden og spændingen, da det hele skildres af en journalist på anden hånd.
Ny samtalebog om emnet ligestilling er konfliktsky, men fortæller kvinder, at de ikke kan blæse og have mel i munden.
Samtalebog: En ambitiøs bog med Lars von Trier handler mindst lige så meget om samtalen som om von Trier. For slet ikke at tale om hans film.
I 1951 blev 22 grønlandske børn sendt til Danmark som led i et socialt eksperiment. Tine Bryld har undersøgt, hvordan det gik dem sidenhen. Bogen ligger bl.a. til grund for filmen ”Eksperimentet”.
Journalisterne Mette Fugl og Karen Thisted har skrevet en fælles erindringsbog. • Desværre mangler den de vigtigste smertepunkter i et kvindeliv.
Samtale i bogform mellem forfatteren Erling Jepsen og hans gamle ven, filminstruktør Henrik Ruben Genz - om opvæksten i Gram, og hvad deraf fulgte.
Politik og satire: Roald Als er en fremragende satirisk tegner, men efter 2001 tegner der sig et billede af en selvretfærdig virkelighedsopfattelse.
To digtere diskuterer detaljer - men der mangler relevans.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...