Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Erindringer
Vælg genre
close
 • Billedbog (0)
  Brevsamling (0)
  Digte (0)
  Faglitteratur (0)
  Fortællinger (0)
  Fotobog (0)
  Graphic novel (0)
  Håndbog (0)
  Opslagsværk (0)
  Saga & krønike (0)
  Sangbog (0)
  Skuespil (0)
  Tegneserie (0)
  Tidsskrift (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Vælg temaer
close
Hun fortæller om krig og stoffer og nætter med Leonard Cohen, men danser på overfladen i sine erindringer.
Peter Dürrfeld skriver behersket og sobert om alle dem, som han har mistet undervejs, men kunne sagtens have åbnet sit hjerte lidt mere.
Økonom Marcus Knuth har tilbragt tre år som soldat og diplomat. Det har været en lærerig og spændende oplevelse. Men mest for ham selv.
Glimt: Kun de færreste ved, at den berømte skuespiller Asta Nielsen efter filmkarrieren skrev nogle fortryllende erindringsstykker.
Den bramfri Lars R. Møllers erindringer er en ujævn, men fornøjelig bog.
Litteraturprofessoren Thomas Bredsdorff har skrevet sine memoirer. Han er kommet vidt omkring og har truffet spændende mennesker, men hvem han selv er, får vi ikke at vide.
Maria Giacobbes oplevelser i Nordkorea er lige så bizarre som alle andre historier fra paria-nationen, men bogen bringer ikke meget nyt.
Breiviks forsvarer messer ordene ”retssikkerhed” og ”grundlæggende værdier” som en besværgelse. Men han overdriver retssagens betydning, og det er stadig svært at se, hvorfor massemorderen skulle have så meget taletid.
Med Verdensbanken og FN som arbejdsgivere har Sven Burmester besøgt og beboet fjerne egne af kloden. Et spændende liv, som desværre mangler relevans for læseren.
Hanne Marie Svendsen mindes Skagen som en lilleby med høj himmel.
Viser 1-10 af 56 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...