Bøger - anmeldelser og nyheder

  Genre
Dokumentar
Biografi (1)
Antologi (0)
Billedbog (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Temaer
Vælg temaer
close
 • Fantasy (0)
  Filosofi (0)
  Humor & satire (0)
  Klassikere (0)
  Krimi & mystik (0)
  Natur & miljø (0)
  Parliv & erotik (0)
  Psykologi (0)
  Science fiction (0)
  Venskab (0)
En families jagt på autenticitet er ægte nok. Det er vanskeligere at forstå, hvorfor vi andre skal læse om den.
Ny bog om engelsk hooliganisme er rodet, men interessant. Fodboldens voldelige slagsbrødre tages alvorligt – måske lidt for alvorligt.
Der bliver pisset på medarbejderne på Zentropa. Ny bog tilfører ikke meget nyt til mytedannelsen om filmselskabet, men tegner et modbydeligt billede af Peter Aalbæk Jensen.
Medrivende hyldestbog ser tilbage på dansk fodbolds største sommer. Vi har hørt historien før, men hører den gerne én gang til.
Reportagen om ”Fangekoret” er mest interessant, når de enkelte medlemmer kommer til orde.
Det er ikke sjovt at komme på alderdomshjem, men plejehjemmet Lotte gør sit for at kaste lys over den sidste rejse. Fem beboere optræder i en ny interviewbog om plejehjemmet.
En ny interviewbog fortæller om en dansk soldat, der udsendes til Afghanistan. Det er ikke krigslitteratur, hvor man mærker gløden og spændingen, da det hele skildres af en journalist på anden hånd.
Ved hjælp af bl.a. en samling velbevarede breve og et udførligt egnsarkiv har en svensk forfatter sammenstykket en fortælling om sin familie.
Historien om, hvordan De Allierede narrede Hitler om deres invasionsplaner for Sicilien, er fortalt flere gange. I ”Operation Mincemeat” kvæler de mange detaljer dog noget af fornøjelsen.
”The Monuments Men” virkede fra 1943 for at redde monumenter og kunstskatte fra ødelæggelse under Anden Verdenskrig. Historien om ”kunstsamlerne” er i sig selv elementært spændende, så det er trist, at forfatteren falder for fristelsen til populær dramatisering.
Viser 1-10 af 21 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...